ChinaFlag.png  HungaryFlag.jpeg  French-flag.png  Mexspain.png

"Tuzaklar  istenmeyen misafirleri daha kolay uzakta tutmak için kullanıla bilir!"

Bomb5.png Spring trap.png Giantbomb3and4.png Airbomb3and4.png

Bomba

Yaylı Tuzak Dev Bomba Hava Bombası
Seeking Air Mine-transparent.png PumpkinBomb.png SantaStrike.png
Güdümlü Hava Mayını Bal Kabağı Bombası Noel Darbesi

  • Yükseltme gerçekleri
    • Bütün patlayıcı tuzakların yükseltme seviyeleri var.
    • Gelecek güncellemelerde Dükkandan yeni tuzakları alabilirsiniz.
    • Tuzaklar İnşaatçı kullanılarak yükseltile bilir
    • Yükseltme maliyeti ve zamanı bina yükseltmelerine nispeten kısadır
    • Farklı tuzak tiplerinin farklı yükseltmeleri var: Hasar, Alan tesiri...
    • Tuzaklar artık satılamaz.
    • Yükseltme altındaki tuzaklar düşmanlarına görünür, onları değiştirmeyi unutma.
    • Tuzakları yükseltme zamanı ,düşman birliklerini tuzakların üzerinden dağıtabilir.

  • Yeni tuzakları kullanmak.
    • Bir tuzak tetiklendikten sonra, olduğu yerde kalır, ama onun durumu "silahsız" olur.
    • Bir tuzak tetiklendikten sonra, yeniden silahlanması gerekiyor.
    • Tuzakları yeniden silahlandırmak için İnşaatçı gerekmez.
    • Tuzaklar tetiklendikten sonra yükseltme seviyeleri yok olmaz.
    • Tuzakların altınla yeniden silahlandıra bilirsiniz. Tuzaklar yükseltildikten sonra yeniden silahlanma maliyeti artar.
    • Sen Tek bir düğme ile bütün tuzakları ve ya tek-tek tuzakları yeniden silahlandıra bilirsin

  • Özet
    • Tuzakları nispeten ucuz yapılardır.(Dev Bomba ve  Güdümlü Hava Mayını sırasıyla 12,500 ve 15,000 Altın olmasına rağmen) Birlikler tuzakların tetiklenme alanlarına yaklaşana kadar gizli kalır .
    • Bir kez tetiklenen tuzaklar sonraki savunmanın bir parçası olması için yeniden silahlandırılması gerekiyor.
    • Eğer tuzaklar düzgün yerleştirilmişse köyün savunma etkinliğini artırabilir.Örneğin, Eğer sen uykudaysan tuzaklardan birkaçı tetiklenirse köy başarılı bir saldırıyı püskürte bilir. Herhangi bir saldırı sonrası onları yeniden silahlandırmayı unutma.
    • Yaygın bir tuzak olarak düşünmeme rağmen, Bu listede olmayan Gizli Tesla aslında gizli bir Savunma Binası ve yeniden kullanım için yeniden silahlanması gerekmez.
    • Hatta "Savunma binaları" gibi sınıflandırılsalar bile, onlar bina değildir ve 100% Tetiklenme/Birimleri İmha etmelerine gerek yok (hatta ona karşı olarak hesaplanmazlar). 
    • Tuzakları yerleştirilmek üzere boşta İnşaatçı gerekmez.
    • Tuzakları yeniden silahlandırmak için boşta İnşaatçı gerekmez.

Şablon:BuildingsMenu

Also on FANDOM